Irské zdravotnictví přiznává: Virus COVID-19 nebyl izolovaný

Ve zkratce...

Irské zdravotnictví na základě požadavku v rámci zákonu o svobodě informací muselo přiznat, že nedrží žádné záznamy o tom, že by virus COVID-19 byl laboratorně izolován, z čehož vyplývá spousta dalších otázek jako: Jak může fungovat vakcína proti viru, který nebyl ani skutečně izolovaný?
Facebook
Telegram
VK

Přepis videa:

Jsem zpátky u kanceláří Tony Holohana v ulici Baggot Street v jižním Dublinu. Možná víte, že jsme tu byli včera a ptali se, proč Národní zdravotnický tým pro pohotovosti (NPHET) irského zdravotnictví vedený Tony Holohanem a ministrem zdravotnictví Stephenem Donnellyem, proč odmítli poskytnout odpověď na žádost v rámci zákonu o svobodě informací, kterou jsme podali před několika měsíci a ptali se, jestli irské zdravotnictví může poskytnout důkaz, že virus SARS-CoV-2, COVID-19, ve skutečnosti existuje… že byl v laboratoři izolovaný.

Porušili zákon v souvislosti s naší žádosti v rámci svobody informací, neposkytli odpověď ve stanovené lhůtě, a včera poté, co jsem odtud živě vysílala, a to vysílání se pochopitelně virálně rozšířilo, a hle, tohle ráno nám do schránky přišel tento dopis od irského zdravotnictví. Tento dopis je důkazem odpovědi, o které jsme věděli, kterou budou muset dát. A tou odpovědí je, že virus COVID-19 neexistuje. Pokud se budeme řídit vědou tak, jak věda požaduje, že aby viry byly považovány za viry, musí být vědecky izolovány v laboratoři a musí splňovat Kochovy postuláty, což je velmi striktní seznam požadavků, aby se potvrdilo, že virus existuje.

Tento virus nesplňuje žádné z těch postulátů. V říjnu 2020… a ve skutečnosti dříve, protože je to součástí našich právních kroků, kdy požadujeme důkazy, že tento virus ve skutečnosti existuje, ale v našem soudním případu jsme také požadovali a požadujeme důkazy, které ještě neposkytli, že lockdowny ve skutečnosti mají jakýkoliv vliv na šíření virů. Požadujeme po nich, aby poskytnuli důkazy, že roušky jsou bezpečné, a že zabraňují šíření viru… protože nebrání, protože žádná taková studie neexistuje. Žádali jsme důkazy, že udržování rozestupů je založeno na vědě. Není! Je to vymyšlené!

Žádali jsem o důkazy, že trasování kontaktů má jakýkoliv vliv na šíření viru. Samozřejmě, že nemá, protože tato zdejší organizace NPHET si to za chodu vymýšlí. Ale dnes byli přinuceni přiznat, že virus COVID-19 neexistuje. A tohle je to, co řekli… požádali jsme o plný, přesný a kompletní seznam záznamů, které jsou drženy irským zdravotnictvím nebo kýmkoliv, kdo spadá pod irské zdravotnictví, které popisují izolování viru SARS-CoV-2, koronaviru COVID-19, který byl přímo odebraný z příznakového pacienta s covidem-19, kde vzorek nebyl spojený… a tohle je zásadní… nebo smíšený s jakýmkoliv jiným zdrojem genetického materiálu jako jsou např. buňky opičích ledvin nebo rakovinné buňky, aby kontaminace nebyl možný alternativní zdroj odběru vzorku.

Dnešní odpověď od irského zdravotnictví je následující: Na základě konzultace s mými kolegy, jak z vědeckých tak lékařských oborů HPSE mohu potvrdit, že nedržíme žádné záznamy ve vztahu k vašemu požadavku. Tohle jsou rozumné kroky, které jsem podniknul k určení, kde se takové záznamy nachází, a bohužel vás musím informovat, že po podniknutí těchto kroků jsme nebyli schopni najít dotyčné záznamy. Jsem přesvědčený, že byly podniknuty všechny rozumné kroky k nalezení záznamů, které jste si vyžádali, a tudíž vaší žádosti nemohu vyhovět.

Pak dále píšou, že zmíněný záznam neexistuje… ve skutečnosti to tady žlutě zvýraznili. Tohle oni zvýraznili. Píše se tu, že záznam, o který jsme požádali, který by ukázal, že tento virus existuje, neexistuje… nemají žádný důkaz, že existuje. Tady máte svůj důkaz. V souvislosti s těmito zásadními novými důkazy si musíme položit několik nových otázek. A jsou následující: Pokud virus nebyl vědecky izolován, jak můžeme vůbec vědět, že vakcína je efektivní, pokud virus pro tuto vakcínu nebyl izolován?

Pokud něco víte o vakcínách, tak budete vědět, že dávají laboratorně vytvořený virus do vakcíny, aby se tak vyvolala imunitní reakce v těle. To je samozřejmě proti přírodě a příroda vždy ostře reaguje. Jak můžeme vědět, že tato vakcína je bezpečná, pokud virus nebyl izolován? Jak kdokoliv může tvrdit, že nová mutace… což je poslední podvod, který na nás provádí… že existuje nová mutace kmene tohoto viru, pokud původní kmen nikdy nebyl izolován?


Jestli se Vám líbí překlady, zvažte přispění na jejich tvorbu. Děkuji.


Jak se vůbec může vyvinout vakcína, jak se vůbec může vyvinout vakcína, když samotný virus nikdy nebyl izolován? A jak je vůbec možné určit účinnost vakcíny, pokud samotný patogen, který ta vakcína má léčit, nikdy nebyl izolovaný? Jak je možné vyvinout spolehlivý test k detekování přítomnosti určitého viru, pokud samotný virus nikdy nebyl izolován?

Jaký máme důkaz, že virus známý jako COVID-19 vůbec existuje, pokud virus nikdy nebyl izolován? A jakou záruku máme, že se neoznámí objev dalších falešných virů, které se budou považovat za vážné zdravotní riziko pro naši společnost, když původní virus nikdy nebyl izolován? Budou tyto nové viry stejně spekulativní? A nakonec, jaký rodič by mohl dovolit, aby jejich dítě bylo očkováno novou vakcínou, která nikdy nebyla testovaná na zvířatech? Léčba, která má chránit proti viru, který nikdy nebyl izolován, je vysoce experimentální a podle definice velmi vážné zdravotní riziko.

My víme, že mnoho lidí, kteří dostali tuto vakcínu, mnoho lidí, kteří dostali tuto vakcínu, v některých případech skončili mrtví a skončili velmi nemocní. Někteří z nich byli ochrnutí. To, co z této organizace momentálně vychází, je tak šílené a vyšinuté, že když to lidé neprohlédnou, musí začít zpochybňovat svoje duševní zdraví… Poslední zprávy odtud jsou, že pokud jste v posledních týdnech byli ve Spojeném království, doporučují vám, abyste si vánoční večeři snědli o samotě v oddělené místnosti. Takto vyšinutí tito lidé jsou.

Přichází s nejbláznivějšími požadavky. Začíná to být nesmírně nebezpečné, protože v této fázi jsme v rukou psychopatů. Můžeme vás jen varovat… není pochyb o tom, že COVID je nové náboženství. Lidé mu jsou zavázaní, neumožní lidem jako jsem já, aby ho hanobili, a zpochybňovali ho a zjišťovali, jestli obstojí kontrole.

Překlad: David Formánek

Facebook
Telegram
VK

Líbí se Vám překlady?

Jestli jsou pro Vás videa hodnotná a líbí se vám, ocením podporu na chod tohoto projektu. Vím, jak jsou reklamy otravné, proto je zde nechci dávat. Libovolnou částku můžete zaslat na níže uvedené číslo účtu, nebo jednodušeji přes mobilní aplikaci si oskenovat QR kód. Děkuji za Vaši podporu!

Bankovní účet (CZK): 2201583969/2010
Do zprávy příjemce napište prosím: Dar

Pro platby na eurový účet (EUR):
Jméno: David Formánek
IBAN: CZ8520100000002201806894
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX
Do zprávy příjemce napište prosím: Dar

CZK účet

Náhodný výběr

Diskuze

5 komentářů

  1. Těžký akutní respirační syndrom coronavirus-2 (SARS-CoV-2), nový evoluční divergentní RNA virus, je zodpovědný za současnou ničivou pandemii COVID-19. Abychom prozkoumali genomové podpisy, komplexně jsme analyzovali 2 492 úplných a / nebo téměř úplných genomových sekvencí kmenů SARS-CoV-2 hlášených z celé planety do databáze GISAID do 30. března 2020. Anotace pro celý genom odhalily 1 516 nukleotidových variace na různých pozicích v celém genomu SARS-CoV-2. Kromě toho analýza delece nukleotidů (nt) našla dvanáct delečních míst v celém genomu jiných než dříve hlášených delecí v kódující sekvenci proteinů ORF8 (otevřený čtecí rámec), spike a ORF7a, konkrétně v polyproteinu ORF1ab (n = 9), ORF10 ( n = 1) a 3´-UTR (n = 2). Důkazy ze systematické analýzy mutace na úrovni genů a proteinového profilu odhalily velký počet substitucí aminokyselin (aa) (n = 744), což ukazuje, že virové proteiny jsou heterogenní. Zejména bylo zjištěno, že mezi analyzovanými virovými kmeny jsou zachovány zbytky vazebné domény pro receptor (RBD) vykazující zásadní interakce s angiotenzin-konvertujícím enzymem 2 (ACE2) a zkříženě reagující neutralizační protilátkou, s výjimkou nahrazení lysinu argininem na 378. pozici kryptického epitopu šanghajského izolátu, hCoV-19 / Shanghai / SH0007 / 2020 (EPI_ISL_416320).
    https://dpa-factchecking.com/germany/201026-99-92068/

    1. Nevadí vám, že je to zpráva jednoho týmu a navíc z dubna 2020?

      Od té doby ale utekla spousta vody a v jedné z následujících zpráv, na které se podíleli někteří autoři z vámi uvedené zprávy. Ta je z října 2020 a uvádí se v ní: 

      Autoři:
      Md. Shaminur Rahman
      Rafiul Islam
      A. S. M. Rubayet Ul Alam
      Israt Islam
      Md. Nazmul Hoque
      Salma Akter
      Md. Mizanur Rahaman
      Munawar Sultana
      Mohammed Anwar Hossain

      N protein SARS-CoV-2 obsahuje v průměru 1,2 mutace na kmen ve srovnání s 4,4 a 0,4 u koronaviru souvisejícího s respiračním syndromem na Středním východě a SARS-CoV. Navzdory tomu, že je navržen jako alternativní cíl pro špičkový protein pro vakcíny a terapeutika, pokračující vývoj N proteinu může tyto snahy zpochybnit, což vyžaduje další imunoinformatické analýzy. Proto je při sledování profylaktických a diagnostických intervencí nutné sledovat průběžný vývoj proteinu SARS ‐ CoV ‐ 2 N.

      A následně pak zpráva z prosince 2020:

      Autoři:
      Md. Shaminur Rahman
      Md. Nazmul Hoque
      Rafiul Islam
      Israt Islam
      Israt Dilruba Mishu
      Md. Mizanur Rahaman
      Munawar Sultana
      Mohammed Anwar Hossain

      Probíhající mutace strukturálních proteinů SARS-CoV-2 jsou hlavní překážkou prevence a kontroly onemocnění COVID-19. V současné době jsme se zaměřili na vývoj obalového (E) proteinu, jednoho z nejzáhadnějších a méně studovaných proteinů mezi čtyřmi strukturními proteiny (S, E, M a N) spojenými s řadou imunopatologických funkcí SARS-CoV-2.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odebírejte novinky přímo na email

+ Získáte odkaz ke stažení všech videí. Odhlásit se můžete kdykoliv. Ochrana osobních údajů

Odebírejte novinky přímo na email

+ Získáte odkaz ke stažení všech videí. Odhlásit se můžete kdykoliv. Ochrana osobních údajů

Odebírejte novinky přímo na email

+ Získáte odkaz ke stažení všech videí. Odhlásit se můžete kdykoliv. Ochrana osobních údajů